Oskun pennut täyttivät siis torstaina (26.4.) 7 viikkoa, jonka jälkeen tahdoimme hakea Onnin heti uuteen kotiin. Perjantaina hurautimme heti koulusta päästyämme Maavedelle, jossa täytin papereita ja juteltiin Anna-Maijan ja Jorman kanssa vielä perusasioista. Sieltä matka kohti uutta kotia ja elämää sitten alkoi. Alkumatkasta Onni hieman itkeskeli ja katseli paljon ympärilleen, jonka jälkeen rauhoittui nukkumaan syliini loppumatkaksi. Kotona Onni tutustui reippaasti Oskuun, joka oli kovin innoissaan uudesta tulokkaasta. Alkuilakoinnin jälkeen pojat kuitenkin leikkivätkin yhdessä, eikä niillä tuntunut olevan minkäänlaisia vaikeuksia ottaa toisiaan huomioon. :-)
Yön ne nukkuivat molemmat hyvin, varsinkin Onni vietti sikeästi yön sikeästi nukkuen.

Aamusta herättiin jo kohtuuaikaisin, molemmat pojat virtaa täynnä ja omistaja vähän vähemmän ;-) Aamupäivästä kävivät Anna, Erik sekä Pumpa-bordercollie meitä (Onnia :D) ihastelemassa ja Onni suhtautuikin oikein hienosti vieraaseen koiraan, jota taisi itseäkin jännittää pikkumiehen kohtaaminen.

Aamupäivällä käytiin Oskun ja Onnin kanssa kolmestaan tutustumassa ekaa kertaa peltomaisemiin ja kyllä ne pojat juoksivatkin. Lopulta, kun Onnista oli jo virta vähissä ne tulivat viereeni istumaan kivelle, toinen toiselle ja toinen toiselle puolelle. Lopulta Onni kuitenkin hivuttautui ihan Oskun viereen, meinasi itsellekin tulla tippa silmään - minun poikani :-)

Iltapäivällä Mummo ja Kauko kävivät vielä moikkaamassa joten on meillä kaikille vilskettä riittänyt. Onni on ihan poikki ja niin olen kyllä minäkin, Osku tuntuu vain nauttivat saamastaan huomiosta, toisaalta taas se on hirveän mustasukkainen pienistäkin liikkeistä, mitä se ei saa mutta Onni saa tai toisinpäin. Oskun kun pitäisi saada kaikki!

IMG_4581.jpg'
kuvassa majakka ja perävaunu tänään päivällä :)