Herra Onni on kotiutunut täysin ja ajatukset ja puheet kiltistä pikku-pennusta ovat historiaa... Täällä nimittäin asustaa sellainen pikku-riiviö että ei kateeksi käy :-D No eikä, mutta vauhtia ei tältä mieheltä puutu. Mutta mitäpä tässä valittamaan, sain ihan sen minkä tahdoinkin: avoimen, uteliaan, reippaan, vilkkaanpuoleisen ja Oskun kanssa toimeentulevan hieman pehmeä luonteisemman pennun. Onni on ihan sitä kaikkea.

Viikonloppuun on kuulunut lähinnä lenkkeilyä ja tuntuukin, että Onni olisi hoikistunut tässä viikossa minkä se on meillä asustanut. Pitää ehkäpä lisäillä ruokamäärää, ettei lopeta kasvuaan tai mitään muuta yhtä kamalaa. Energiankulutus on joka tapauksessa hyvin suurta tällä hetkellä.

IMG_5282.jpg

IMG_5297.jpg

IMG_5321.jpg

Onnissa on myös paljon erilaista, joka näkyy mm. lelujen leikkimisessä. Osku rakastaa leluja, se kantaa niitä ja vinkulelut erityisesti ovat kovassa huudossa. Kuitenkin, Onni rakastaa repiä ja vetää, leikkiä ja painia. Miten sitä saa kerrottua 8 viikkoiselle pikkumiehelle, ettei 4 kertaa isomman isi-koiran kanssa kannata välttämättä painia niin kovaa kuin esim samankokoisen pentukaverin? Öhm.. :-D

Eilen käytiin tutustumassa Ristiinan ydinkeskustan elämään ja katselimme yhdessä  autoja ja ohikulkevia ihmisiä (tai sitten meitä katsottiin) joka sujui jälleen kerran oikein hienosti :) Hieman Onnia jännitti autojen kovat äänet, mutta kun tajusi niiden olevan vaarattomia se istahti minun jaloilleni josta sitten sain sen herätellä takaisin kotiin päin. Rento pentu!