Vauhti tuntuu kuluvan hurjaa vauhtia, pari kertaa minulle jo huomautettiinkin että miksi ei kuulumisia kuulu ;-) Joten tässäpä näitä. Sunnuntaina nukuttiin aamulla kahdeksaan asti (luksusta!!) ja lähdettiin heti kohta pellolle tutkiskelemaan paikkoja, jotka Onnille ovat vielä aivan tuiki tuntemattomia. Iltapäivällä päästiinkin Tiinan ja Marjon, sekä koirien Jaavan, Mustin ja Leimun kanssa hiekkakuoppailemaan Koivakkalan seuduille, jonne olivat myös saapuneet Taru sekä Ami ja Minka. Koirille oli hauskaa, eikä ihmisilläkään ollut pahemmin valittamista. Onni tutustui kaikkiin koiriin reippaasti ja loppua kohden virtaa tuntui löytyvän vaan enemmän ja enemmän. Illalla sitä oltiinkin sitten hiljaista poikaa - miksihän? :-D

Eilen, vappuaattona ei tapahtunut kummempia. Käytiin normaalia pidemmällä lenkillä uusissa maisemissa ja Onni sai tutustua metsään vähän syvemmältä käsin. Ei ollut ongelmia sielläkään, toiveissa oli ottaa pojista kuvaa missä molemmat näkyisivät mutta yritykseksi jäi..

Tänään aamusta taas lenkille (miksihän enää edes mainitsen tämän? :-D). Pojilla tuntuu kokoajan menevän vaan enemmän hommat yksiin, Osku ei ole läheskään niin mustasukkainen minun huomiosta kuin viikonloppuna ja Onni saattaa saada leikinhaastoyrityksistä jonkun onnistumaankin :-) Naapurin Esaa ja Tainaa käytiin moikkaamassa aamupäivällä kanssa, oltiin ihan valokuvattavanakin, taisivat menettää sydämensä lopullisesti!
Iltapäivällä suunnattiin Mikkelin Mustin ja Mirrin järjestämään mätsäriin Hong Kongin pihalle. Onni käyttäytyi ihan sanoinkuvaamattoman hienosti, sydän meinasi pakahtua ylpeydestä kun herra vaan kävi moikkaamassa isoja ja pieniä koiria, eri ikäisiä ihmisiä jonka jälkeen kellahti viereeni nukkumaan. Sitä ei jaksanut hetkauttaa koirien haukunta, ihmisten hälinä eikä muukaan meno eikä meininki, vaan se nukkui sikeästi mätsärin loppumetreille saakka. Tavattiin paljon tuttujakin, jotka ihastelivat Onnia oikein urakalla. Onhan se kieltämättä ihan söpö, mutta että noin söpö.. ;-)

Huomisesta alkaen Onni ja Osku ovatkin sitten miesväen hoidossa, kun minä lähden Heinolaan sairaalajaksolle. Hyvin niillä menee, en epäile hetkeäkään etteikö ne pärjäisi. Viikonloppuna olisi tiedossa ainakin sunnuntaina möllitokokisat (Osku) mutta saa nähdä uskallanko ilmoitella herraa ihan kehänauhojen sisäpuolelle asti. Mietinnässä ainakin on :-)