Onni poikanen se kasvaa ja kasvaa vaan. Viime viikko on ollutkin touhua täynnä - joka päivä ollaan käyty pitkällä tai ainakin niin pitkällä lenkillä, kuin pikkumiehen jalat jaksavat viipottaa ja eilen vielä tavattiin Villen ja Elinan uusi pentunen, Aadolf 13 viikkoa ja oli kyllä lapsilla hauskaa! Illalla käytiin vielä kaupunkia ihmettelemässä, myöhemmin oli tarhassa hiljaisia poikia. Onni käyttäytyi koko reissun ajan oikein mallikkaasti, se tapasi kaksi aikuista koiraa eikä juuri ihmetellyt tai muutenkaan kummastellut kaupungin ääniä: ohi ajavia autoja, liikennevaloja, pyöräilijöitä, mopoja, eri ikäisiä ihmisiä eikä rautatieasemalla juuri pysähtynyttä junaa! Moni kehuikin ohi kulkevaa Onni-miestä, joka käveli hihnassakin kuin vanha tekijä. Kontaktista palkkailin parissa kohtaa ja ihmisiä pääsi tervehtimään muutamaan otteeseen, pitipä jätskikioskin myyjänkin tulla herraa tervehtimään. :) Kotimatkat Onni nukkuikin vaan takapenkillä, otti hiukkasen koville, varsinkin kun leikit Aatun kanssa eivät olleet niitä rauhallisimpia..

Oskun kanssa tehtiin illalla vapaana seuraamispätkä, liikkeestä istuminen ja pari luoksetuloa. Vire pysyi mukavasti kohdillaan, johon olin erityisen tyytyväinen. BH-kokeen seuraamiskaavio otettu treenin alle asiaksi numero 1, katsotaan olisiko meistä kokeeseen kesän tai syksyn aikana.

Tänään ollaan harrastettu lähinnä normaalia lenkkeilyä, Onnin luoksetuloa olen vahvistanut ja palkannut paljon ja se alkaakin jo sujua.. :)