Oskun kanssa treenattiin agilityä ekan kerran Onnin tultua kotiin. Lähdettiin asenteella: "tavoitteena ei kummempaa" mutta kuitenkin ajatuksella, että pidetään hauskaa ja nautitaan yhdessäolosta. Hallilla ei vielä ennen puolta ollut kuin Hukka ja Saara, jotka treenailivat tokoa parkkiksella, joten tehtiin sitten Oskun kanssa muutama perusasennosta lähtö ja meinasin järkyttä, O malttoi tehdä hommia hirveän hienosti kontaktia ottaen. Huippua!

Sidoin sen aitaan kiinni, kun rakensimme rataa ja kyllä taas tuli kuultua, että herra on jäänyt yksin >: Että ärsyttää. Kun se on mulla kädessä kiinni, se ei hauku yhtään.

Rata oli rakennettu hypyistä, parista putkesta, muurista sekä puomista. Radalla oli tarkoitus harjoitella slaalomeja, hypyt olivat siis asetettu pitkittäin vastakkain ja tarkoitus oli edetä niin, että koiraa ohjattiin samalta puolelta eikä katkoksia pitäisi sattua.

Osku eteni vauhdikkaasti, innokkaasti (jee!) ja sitä oli helppo ohjata. Jäi aivan älyttömän hieno fiilis treeneistä, jee! :-)

Oskun ilmoitin myös kuukauden päähän tokokokeeseen, saa nähdä mutta ainakin treenit ovat sujuneet erittäin mukavasti.

Onni-possun elämään ei kummempia kuulu. Aina nälkä ja koko ajan tahdottaisiin leikkiä, normaalia pennun elämää siis :) Tällä viikolla on tarkoitus lähteä mätsäriin sekä perjantaina kohti Iisalmea, samalla reissulla tavataan Helka-siskoa sekä kasvattaja-tätiä ja setää - tulee hauskaa :-) Ensi viikolla käydään loppuviikosta (omistajan kaksi vapaa päivää) katsomassa agilityhallia, tutustutaan putkiin ja haistellaan uusia tuulia.